Παρι Σεν Ζερμεν Μαντσεστερ Σιτι / ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κροβίνοβιτς - Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα!

Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε!

Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Συγγνώμη από τους παίκτες της Ξάνθης: «Ντρεπόμαστε»!
Συγγνώμη από τους παίκτες της Ξάνθης: «Ντρεπόμαστε»! from fws.gr
Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα! Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid). Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video).

Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο .

Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid). Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα! Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video).

Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid). Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video).

Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Πένθος στην Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη Î
Πένθος στην Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη Î"ώρα που είχε πέσει σε from fws.gr
Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα! Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid). Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν .

Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι.

Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid). Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα!

Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι.

Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα! Πένθος στην Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη Î
Πένθος στην Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη Î"ώρα που είχε πέσει σε from fws.gr
Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα! Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid).

Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί .

Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Οι δηλώσεις του πεπ γκουαρδιόλα μετά την ήττα από τη παρί . Η μάντσεστερ σίτι με πρωταγωνιστή τον ριγιάντ μαχρέζ κατάπιε την παρί σεν ζερμέν δια της απουσίας του κιλιάν εμπαπέ και θα δώσει για πρώτη φορά στην ι. Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid). Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα! Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν .

Παρι Σεν Ζερμεν Μαντσεστερ Σιτι / ΠÎ'ΟΚ: Συμφωνία με Κροβίνοβιτς - Ο μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ σε βάρος του γκουαρντιόλα!. Πρώτο «παστέλι» από τον λιονέλ μέσι με τη φανέλα της παρί σεν . Ο λιονέλ μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα της παρί σεν ζερμέν και η γαλλική ομάδα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο πιο . Αυτός είναι ο λιονέλ μέσι που ξέραμε! Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο μέσι (video). Μέσι, καλωσήρθες στο παρίσι (vid).